Medisinsk Yoga


Fra våren 2018 kan jeg tilby individuelle terapitimer i medisinsk yoga. Jeg er lege, og har praktisert forskjellige former for yoga og meditasjon i over 40 år. Jeg har opplevd hvordan yoga kan transformere og helbrede mennesket på alle plan. Yoga er en veldokumentert metode som kan brukes som tilleggsbehandling i de fleste helseutfordringer (fysiske og psykiske).
Utøvelse av yoga påvirker kroppen og dens indre organer på mange forskjellige måter. Den skaper fleksible og sterke muskler, påvirker fordøyelsen og hormonbalansen, gir et mer utholdenhet nervesystem, bringer høyre og venstre hjernehalvdel i balanse og forbedrer søvnvanene.


I yogisk perspektiv har hvert menneske et komplekst, unik energivesen, der de problemer, sykdommer og smerter vi får i løpet av livet, i bunnen handler om stopp og blokkeringer i underliggende energiflyt. Når vi regelmessig utøver yoga og meditasjon, og gjennom dette utfører reparasjoner og justeringer på dette energimessige grunnivå, minsker og/eller forsvinner de symptomer vi opplevde som sykdom.


Etter en terapautisk samtale hvor vi grundig kartlegger dine helseutfordringer, lager jeg et skreddersydd yogaprogram som inkluderer livsstils- og kostholdsråd.


Ta kontakt ved å sende melding, eller på mail: dr@hagala.no


Se nettsidene til MediYoga for mer informasjon: www.mediyoga.no